De naam van deze vergaderruimte verklapt het al: De Droomzolder is perfect geschikt om het met elkaar te hebben over toekomstdromen, visie en strategische doelen. De ruime Droomzolder heeft een bijzondere whiteboard tafel in de vorm van een wolk, waar tijdens het brainstormen naar hartenlust op geschreven kan worden. Dit stimuleert het actief uitwisselen van ideeën. Het thema ‘dromen’ komt terug in de speelse verlichting.

Aan de droomtafel is plaats voor acht à tien personen. Vanuit deze ruimte kijkt u uit over de dijk, de Maas en de skyline van Rotterdam. Naast dat er aan de droomtafel vergaderd kan worden, heeft de ruimte ook een gezellige zithoek (‘opkamer’). Een ideaal plekje om even te ontspannen en van het unieke uitzicht te genieten.

De grote Droomzolder is speciaal ingericht om elkaar te inspireren en gezamenlijk aan de toekomst te werken. De vergaderruimte heeft een frisse uitstraling. Door de vele ramen komt er veel daglicht naar binnen.

Faciliteiten op De Droomzolder
– Whiteboard droomtafel met stiften
– Flip-over met stiften
– Op verzoek plaatsen wij een beamer (meerkosten)
– Wifi
– Loungehoek
– Dockingstation met radiofunctie
– Koffie, thee, water, frisdranken, koekjes en fruit tijdens het vergaderen.

Prijzen van De Droomzolder
De prijzen zijn exclusief BTW. Deze vergaderruimte kan per dagdeel of per dag gehuurd worden.
Halve dag: vanaf €425,-
Hele dag: vanaf €750,-
Wilt u naast de vergadering ook een gezellige lunch, borrel of diner? Bekijk hier onze verschillende vergaderarrangementen.

Vraag een offerte aan

Naar boven