Een bijbaan op De Rozenhof

Over De Rozenhof

De Rozenhof Rotterdam is een vergaderlocatie aan de Nesserdijk in Rotterdam. De Rozenhof is een monumentale boerderij, midden in een grote tuin op 10 minuten vanaf Oostplein. In de stad, maar tóch buiten. 

Op De Rozenhof ontvangen we zakelijke gasten die komen vergaderen in één van onze 5 vergaderruimtes. In de zomermaanden kan een vergadering of bijeenkomst ook buiten onder de hooikap plaatsvinden. In onze grootste ruimte passen 30 personen, dat is daarmee de grootste groepsgrootte.

Vergaderingen starten vaak om 9 uur en eindigen om 17:30 uur. En altijd op doordeweekse dagen. Soms sluiten gasten een bijeenkomst af met een borrel of diner, dan kan je werkdag wat langer duren. 

Flexibele bijbaan

We verwelkomen graag leuke meiden en jongens in ons team aan die (op oproepbasis) als gastvrouw of gastheer aanwezig zijn voor onze gasten.

Jij zorgt voor een warm ontvangst en dat het ze gedurende de dag aan niets ontbreekt. Door jouw zorg en aandacht kunnen zij zich volledig op de bijeenkomst focussen en optimaal genieten van de omgeving. 

De reserveringen voor vergaderingen zijn online in te zien. Je kunt jezelf inplannen en op deze manier veel of weinig werken. Zo is deze bijbaan makkelijk te combineren met bijvoorbeeld je studie. Je werkt in principe altijd tijdens kantooruren en nooit in het weekend.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van de vergaderruimte(s). Na het vertrek van de gasten ruim je de vergaderruimte op.

In de tussentijd, gedurende de dag, zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Je verzorgt het koffiebuffet en (eventueel) tussendoortjes. Ook zet je de lunch klaar, welke door de cateraar wordt gebracht. Wanneer een vergadering wordt afgesloten met een borrel, bereid je dit voor. Af en toe is er een diner of ontbijt. 

Goed om te weten

 • Het is niet noodzakelijk dat je horeca ervaring hebt. Gevoel voor gastvrijheid is wel een pré. 
 • Voor de lunch en diner/bbq werken we samen met cateraars. Je maakt zelf geen gerechten from scratch klaar. Enig inzicht in presentatie en inzicht in hygiëne is wel belangrijk voor de presentatie en het serveren van het e.e.a.
 • Je werkt vaak zelfstandig. Bij groepen vanaf +/- 15 personen die lunchen, borrelen of dineren werk je met z’n tweeën. Er zijn overigens altijd mensen op kantoor aan het werk.
 • Het team/de poule bestaat uit ongeveer 10 personen.

Waarom wil je hier werken?

 • €12,50 p/u en vakantiegeld.
 • Je kunt jezelf inplannen, dus flexibel. Zo is deze bijbaan makkelijk te combineren met bijvoorbeeld je studie.
 • Je werkt veelal tijdens kantooruren. In het weekend zijn we nooit open.
 • ‘s Zomers proosten we samen op het seizoen tijdens een borreltje.
 • Rondom de kerstdagen is De Rozenhof gesloten, dat geeft je de tijd om van ons kerstpakket te genieten!
 • Jaarlijks een training over gastvrijheid.
 • Werken in hospitality en met gasten, maar zonder de druk van een bijbaan in de bediening, keuken of achter de bar.

En je werkt op de mooiste locatie in Rotterdam! 

Vul het formulier in en dan neem ik snel contact met je op.

Heb je nog vragen? Je kunt me bellen of stel je vraag via Whatsapp: 06 407 916 05. 

Ik kijk er naar uit om van je te horen!