De Hooikap en De Rozenhof

Een sfeervolle vergaderlocatie in Rotterdam

In onze monumentale boerderij ervaar je de rust van het platteland, terwijl je uitkijkt over de skyline van Rotterdam. De Rozenhof is een sfeervolle vergaderlocatie voor zakelijke meetings, brainstormsessies en trainingen. Wij beschikken over zeven moderne vergaderruimtes, uiteraard voorzien van alle benodigde faciliteiten. Met allerlei opties voor ontbijt, lunch, diner of borrel. Maar je kunt ook bij ons terecht voor een inspirerende teambuildingsessie. Wij geloven in maatwerk en denken graag met je mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden van vergaderen op De Rozenhof?
Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over een offerteaanvraag of als je bijvoorbeeld een rondleiding zou willen.

Vergaderruimtes

Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Rotterdam? Op De Rozenhof ervaar je de rust van het platteland, terwijl je uitkijkt over de Maas en de skyline van Rotterdam. Door de vele verschillende mogelijkheden is De Rozenhof ideaal voor vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, seminars, teambuilding-activiteiten en heisessies.

Op deze unieke locatie in Rotterdam is het mogelijk om in alle rust te vergaderen én geïnspireerd te raken. De Rozenhof beschikt over 7 sfeervolle vergaderruimtes namelijk, De WoonkamerDe SpreekzolderDe DroomzolderDe HooizolderDe Inspiratiezolder, De Tuinkas en De Hooikap.

Foto van de Droomzolder
Een gezond tussendoortje

Arrangementen

Vergaderen op De Rozenhof biedt vele mogelijkheden. Wij denken graag mee over activiteiten en andere zaken om jullie bijeenkomst tot een succes te maken! Zo kunnen wij op aanvraag een lekker ontbijt of leuke teambuildingsactiviteiten organiseren. Wij houden daarnaast graag rekening met allergieën (gluten, lactose, noten etc.) en andere dieetwensen. Neem voor alle vragen gerust contact met ons op.

Koffie, thee, water, fris, koekjes & fruit zijn standaard onderdeel van onze vergaderprijzen. Daarnaast staat er de gehele dag een gastvrouw of gastheer voor jullie klaar.

Parkeren én opladen

Op het parkeerterrein direct naast onze boerderij, staan vier laadpalen voor elektronische auto’s. Zo kun je je elektrische voertuig altijd opladen tijdens je bezoek aan De Rozenhof.

30 zonnepanelen voor groene stroom

Direct naast De Rozenhof staat de ‘schapenschuur’, waar sinds de zomer van 2018 ruim 30 zonnepanelen op het dak liggen en het hele terrein voorzien van schone energie.

Bereikbaarheid

De Rozenhof is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De vergaderlocatie bevindt zich op slechts 5 minuten afstand van de A16 en dichtbij het centrum van Rotterdam.

Rondom de boerderij zijn voldoende gratis parkeerplekken beschikbaar. Parkeer op ons terrein (+/- 12 plekken) óf navigeer naar de gratis ‘Parkeerplaats Strand De Esch’, waarna je binnen een aantal minuten wandelend De Rozenhof bereikt. Parkeer niet langs de dijk, dan riskeer je een boete.

Laadpaal elektrische auto's De Rozenhof
De Rozenhof beschikt over 4 laadpalen voor elektrische voertuigen
De Rozenhof

Historie

De Rozenhof is een boerderij uit de vroeg-negentiende eeuw. Een bijzonder pand, als één van de laatste overblijfselen van de voormalige woongemeenschap Kralingeroord. Dit gehucht, vermoedelijk ontstaan in de dertiende eeuw, lag ten westen van de boerderij. De bewoners bestonden vooral uit boeren en vissers. Maar door de oprukkende stad verdween de gemeenschap in de loop van de vorige eeuw. Wat rest zijn nog slechts een aantal panden aan de Nesserdijk, waarvan De Rozenhof het oudste pand is.

Kom buiten in de stad vergaderen.