Vrijblijvend een offerte aanvragen

Na het insturen van onderstaand contactformulier komen wij u zo spoedig mogelijk bij u terug via mail of per telefoon.

Offerte aanvragen
Welke ruimte wenst u?
Welk arrangement(en) wenst u?
De ruimte is 15 minuten voor aanvang gereed.
Aantal gasten incl. begeleider/dagvoorzitter.
Hoe heeft u ons gevonden?

Zo zijn wij te bereiken

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN

De Rozenhof is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De vergaderlocatie bevindt zich op slechts 5 minuten afstand van de A16 en dichtbij het centrum van Rotterdam.

Rondom de boerderij zijn voldoende gratis parkeerplekken beschikbaar. Parkeer op ons terrein (+/- 12 plekken) óf navigeer naar de gratis ‘Parkeerplaats Strand De Esch’, waarna je binnen een aantal minuten wandelend De Rozenhof bereikt. Parkeer niet langs de dijk, dan riskeer je een boete.

VANUIT HET CENTRUM VAN ROTTERDAM

Volg de Maasboulevard en de Abram van Rijckevorselweg in de richting van Capelle a/d IJssel N210. Volg daarna de Kralingse Zoom – u passeert de Van Ghentkazerne aan uw linkerhand – deze gaat over in de Nesserdijk (flauwe bocht naar links). Je herkent ons aan de rode brievenbus en het groen-gele bord.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Neem tram 21 of tram 24 richting De Esch en stap uit bij eindhalte De Esch. Vanaf hier is het ongeveer tien minuten lopen. Loop over de dijk met de Maas aan de rechterkant. Je herkent ons aan de rode brievenbus en het groen-gele bord.