“Leren in een sfeervolle ambiance. Wat hebben we genoten van De Rozenhof als vergaderaccommodatie! Landelijk gelegen, authentiek en toch dichtbij de stad. Het mooie weer, de grote picknicktafel, de fruitbomen, de zeer verzorgde, uitgebreide lunch en diverse versnaperingen… we waanden ons werkelijk in een oase van rust. De flexibiliteit van het personeel maakte dat we ons hele programma deze middag in de tuin konden laten plaatsvinden, wat een extra dimensie gaf aan het geheel en het leerklimaat. Namens de Aafje Academie bedankt voor de goede service en gastvrijheid”.

D. de Vries, Aafje 

“We hebben gekozen voor De Rozenhof omdat het een unieke locatie is. Allereerst om de zeer efficiënte ligging op een steenworp afstand van de A16 maar daarnaast om het onvoorstelbare buitengevoel dat je de nabijheid van de stad direct doet vergeten. Hierdoor ontstaat een speciale plaats die én dichtbij is én ons in alles inspireert. Geweldig dat zo’n ervaring in Rotterdam bestaat, daar hoeven we niet ‘de hei’ voor op.”

R. Hogenbirk, Hogenbirk Bedrijfswagens B.V.

“Gisteren reed ik weer langs jullie prachtige kantoor en dacht met een glimlach terug aan de sessie. Wat een mooie ochtend met al die inspirerende verhalen op een betoverend plekje.”

L. Lusse, Jelle

“Schitterende, inspirerende locatie op een unieke plek aan de Maas! Professionele, sfeervolle ruimtes en uitstekende verzorging van koffie, thee en lunch. Ruime parkeermogelijkheden.”

N. Nieuwenhuize, ZICHZACH

“Onze ervaring met de Rozenhof is uitstekend. Heldere voorwaarden en afspraken. Goede ontvangst en hulp. Mooie locatie, prima vergaderruimte en faciliteiten. Onze bijeenkomst was dan ook in alle opzichten geslaagd.”

J. Bakker, Mijnbeleggingscoach.nl

Naar boven