Teambuilding bij de Rozenhof

De Rozenhof Rotterdam, dé plek voor teambuilding!

Bent u op zoek naar een unieke ervaring om uw team te versterken en te verbinden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De Rozenhof biedt verschillende activiteiten en programma’s aan om de samenwerking binnen uw team te verbeteren.

Onze locatie is gelegen in een prachtige groene omgeving en biedt de perfecte setting voor een dag vol teambuilding. Onze ervaren instructeurs zullen uw team begeleiden en uitdagen om samen te werken aan verschillende activiteiten en opdrachten.

Unieke activiteiten

Ervaren instructeurs

Prachtige locatie

Maatwerk programma's

Diverse programma's

Bij De Rozenhof kunt u kiezen uit diverse programma’s, van sportieve activiteiten zoals boogschieten en klimmen tot creatieve workshops zoals schilderen en koken. Al onze programma’s zijn op maat gemaakt en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften.

“We hebben echt genoten van de verschillende activiteiten die zorgvuldig voor ons zijn uitgekozen!"

Lettow Studios

Voor kleine en grote groepen

Of u nu een klein team heeft of een grotere groep, De Rozenhof kan accommoderen voor verschillende groepsgroottes. Onze faciliteiten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenactiviteiten en we bieden ook cateringopties aan voor een complete dag uit.

Geschikte ruimtes

De Hooikap De Rozenhof

De Hooikap

De Spreekzolder

“We hebben onze teambuildingsdag afgesloten met een heerlijke bbq!"

Buro Rietveld

Bereikbaarheid & Parkeren

De Rozenhof is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De vergaderlocatie bevindt zich op slechts 5 minuten afstand van de A16 en dichtbij het centrum van Rotterdam.

Parkeer gratis op ons terrein (+/- 12 plekken) óf navigeer naar de gratis Parkeerplaats ‘Strand De Esch’, waarna je binnen een aantal minuten wandelend De Rozenhof bereikt. Parkeer niet langs de dijk, dan riskeer je een boete.

Vanuit het Centrum van Rotterdam

Volg de Maasboulevard en de Abram van Rijckevorselweg in de richting van Capelle a/d IJssel N210. Volg daarna de Kralingse Zoom – u passeert de Van Ghentkazerne aan uw linkerhand – deze gaat over in de Nesserdijk (flauwe bocht naar links). Je herkent ons aan de rode brievenbus en het groen-gele bord.

Met het openbaar vervoer

Neem tram 21 of tram 24 richting De Esch en stap uit bij eindhalte De Esch. Vanaf hier is het ongeveer tien minuten lopen. Loop over de dijk met de Maas aan de rechterkant. Je herkent ons aan de rode brievenbus en het groen-gele bord.

Organiseer een teamuitje in de natuur

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor teambuilding bij De Rozenhof en plan uw volgende teamuitje bij ons!