Vergaderen bij De Rozenhof biedt vele mogelijkheden. Op deze pagina vindt u een indicatie van de verschillende arrangementen.

Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag mee over activiteiten en andere zaken om uw bijeenkomst tot een succes te maken! Zo kunnen wij op aanvraag ontbijt (vanaf 8 personen) of leuke teambuildingsactiviteiten organiseren. Wij houden daarnaast graag rekening met allergieën (gluten, lactose, noten etc.) en andere dieetwensen. Neem voor al uw vragen even contact met ons op.

Koffie, thee, water, fris, koekjes & fruit zijn standaard bij onze vergaderprijzen inbegrepen. Daarnaast staat er de gehele dag een gastvrouw of gastheer voor u klaar.

Vraag een offerte aan

Vergaderruimtes bij De Rozenhof

De Woonkamer (6p)
Faciliteiten: Wi-Fi, mediascherm & flipover
– Halve dag (4 uur): vanaf € 300,-
– Hele dag (8 uur): vanaf € 500,-

De Hooizolder (6p)
Faciliteiten: Wi-Fi, mediascherm & flipover
– Halve dag (4 uur): vanaf € 300,-
– Hele dag (8 uur): vanaf € 500,-

Bij het huren van meerdere ruimtes wordt voor de extra ruimtes 50% korting op de zaalhuur gegeven.

De Droomzolder (8-10p)
Faciliteiten: Wi-Fi, whiteboardtafel & flipover. Beamer en projectiescherm op aanvraag (meerkosten).
– Halve dag (4 uur): vanaf € 425,-
– Hele dag (8 uur): vanaf € 750,-

De Spreekzolder (16-20p)
Faciliteiten: Wi-Fi, beamer, projectiescherm & flipover
– Halve dag (4 uur): vanaf € 475,-
– Hele dag (8 uur): vanaf € 850,-

Mogelijkheden bij De Rozenhof

Lunch
Een stevige vergadersessie vraagt om een lekkere lunch! Wij verzorgen luxe belegde broodjes (kaas & vleeswaren) en diverse dranken (spa rood, melk, karnemelk en sap). Bij goed weer kan de lunch buiten worden verzorgd.
Vanaf € 18,50 per persoon

Luxe lunch
In aanvulling op de normale lunch wordt ook salade of soep geserveerd. Er kan ook worden gekozen voor broodjes die luxer zijn dan die van de standaard lunch. Deze broodjes zijn bijvoorbeeld belegd met zalm, carpaccio of tonijnsalade.
Vanaf € 23,- per persoon

Ochtend of middagsnack
Indien gewenst bieden wij in de ochtend of middag een heerlijke zoete, hartige of healthy snack aan. Denk hierbij aan een luxe koek in de ochtend, een kaasbroodje ’s middags of een gezonde snack zoals snoeptomaatjes en komkommertjes met een lekkere dip. Tijdens de zomermaanden kunnen wij met mooi weer ook een fris ijsje verzorgen.
Prijs op aanvraag. 

Borrel
Een borrel op onze Droomzolder of op het terrein om onze boerderij heen, is een gezellige en informele manier om de dag af te sluiten na het vergaderen. Wij bieden een assortiment van koud bittergarnituur met kaas, worstjes, nootjes en kaasstengels. Daarnaast kunnen wij warme ovenhapjes verzorgen. Bier, wijn en fris zijn inbegrepen.
Vanaf € 12,50 per persoon

Diner
Wil u de dag afsluiten met een goed verzorgd diner? Dat kan! Voor het diner bieden wij een uitgebreid driegangen dinerbuffet (Italiaans georiënteerd) waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van biologische en seizoensgebonden producten. Bier, wijn en fris zijn inbegrepen, net als koffie, thee en karaffen water.
Vanaf € 50,00 per persoon

Dineren in de tuin
In de lente en (na) zomer leent ons terrein zich uitstekend voor buitenactiviteiten. In onze tuin staat een buitenkeuken voor het organiseren van een BBQ of diner. Wij bieden een heerlijk BBQ arrangement aan, welke uiteraard ook naar eigen wensen ingevuld kan worden:

Luxe BBQ
Wij verzorgen een smakelijke BBQ met onder andere hamburgers, kipspiezen, spareribs, speklapjes, gamba’s, sauzen, stokbrood met smeersels en salades. Daarnaast krijgt u een heerlijk dessert. Bier, wijn en fris zijn inbegrepen, net als koffie, thee en karaffen water.
Vanaf € 50,00 per persoon

Naar boven