Heb je specifieke wensen? Wij denken graag mee om jullie bijeenkomst tot een succes te maken.

Heb je specifieke wensen? Wij denken graag mee om jullie bijeenkomst tot een succes te maken.

Arrangementen

Kom vergaderen op De Rozenhof en ontdek onze talloze mogelijkheden. Bekijk hieronder het overzicht van onze diverse arrangementen waarmee wij jouw bijeenkomst tot een groot succes maken.

Heb je speciale wensen? Geen probleem, wij denken graag met je mee om alles tot in de puntjes te regelen. We houden uiteraard rekening met allergieën en dieetwensen.

Onze prijzen zijn inclusief koffie, thee, water, fris, koekjes en fruit. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er de hele dag een host voor je klaar. Dus kom naar De Rozenhof en laat ons al jouw vergaderzorgen wegnemen!

Dit zijn onze arrangementen.

Ontbijt

Vanaf €20,00 per persoon

De belangrijkste maaltijd van de dag kan niet in dit rijtje ontbreken. Vroeg starten met de vergadering of brainstorm bij een ontbijt. We zorgen voor verse croissants met roomboter en jam, yoghurt met cruesli, noten en vers fruit. Verse koffie, thee en sap.

Rozenhof lunch

€24,50 per persoon

Een goed verzorgde lunch is vaak een essentieel onderdeel van een succesvolle vergadering of bijeenkomst. In samenwerking met een Rotterdamse cateraar verzorgen we een complete lunch, bestaande uit robuuste boterhammen en een voedzame soep. Hierbij kunnen we uiteraard rekening houden met dieetwensen en allergieën.

Zoet, hartig of gezond tussendoortje

€7,00 per persoon

Kies voor een zoet of hartig tussendoortje tijdens je meeting. Denk hierbij aan een verse koek in de ochtend, een kaasbroodje ’s middags of een gezonde snack zoals snoeptomaatjes en komkommertjes met een lekkere dip of gedroogd fruit.

We denken graag mee. In de zomermaanden wissel je een brownie voor een ijsje en in de winter voor warme chocolademelk met slagroom. Gezellig én lekker.

Borrel

€21,00 per persoon

De dag afsluiten met een borrel? Gezellig! Bij goed weer staat de borrel buiten voor jullie klaar. De borrel bestaat uit koude en warme hapjes: een plank met twee kaasjes, olijven, nootjes en zoutjes of chips. Daarnaast rauwkost met dip en warme ovenhapjes. Bier, wijn en fris zijn inbegrepen, uitgaande van +/- 2 drankjes per persoon.

Een minder uitgebreide borrel is ook mogelijk voor €14,95 p.p.

Diner

Diverse prijzen – neem contact op voor meer informatie

Sluit je je of dag het liefst gezellig af met een diner op De Rozenhof? Voor de invulling van het diner werken we samen met diverse chefs en cateraars. Allemaal met hun eigen stijl, maar met evenveel liefde voor hun vak. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn en neem gerust contact op met al je vragen.

  • Big Fat Indian – Biteclub Rotterdam
  • Table d’hote Italiaans – Fattoria Naturale
  • Fine dining – Gastrobar Ster
  • Pizza’s – Old Scuola
  • Asian Bowl – Het Zesde Geluk

Luxe BBQ

Vanaf €70,00 per persoon

In de lente- en zomermaanden nodigen we je graag uit om de vergadering af te sluiten met een BBQ in onze tuin. Diverse soorten vlees en vegetarische producten op de grill, salades, brood met dips en sauzen. Om af te sluiten met een dessert.

Bier, wijn en fris zijn inbegrepen, net als koffie, thee en karaffen water. Uitgaande van +/- 2 drankjes per persoon. Geef allergieën en dieetwensen minimaal 3 werkdagen van tevoren door. Onder voorbehoud van beschikbaarheid en vanaf 15 personen.

Een teambuilding of workshop

Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen

Samen de dag op een ontspannen en creatieve manier afsluiten? We denken graag met je mee over een passende activiteit of workshop. De tuin van De Rozenhof biedt voldoende ruimte voor uiteenlopende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een workshop boogschieten, percussie, comedy improvisatie, een sushiworkshop of koken op open vuur. Een teatasting of theeceremonie óf yoga met je voeten in het gras; het kan allemaal.

Met stip op 1; een kookworkshop bij Kookstudio Meerema, op steenworp afstand van De Rozenhof. Hier speelt het leven zich af in de ambachtelijke keuken. Maak kennis met prachtige lokale producten, leer nieuwe gerechten maken en geniet. Pak een aperitief en neem deel aan dit culinaire avontuur. Niets verbindt meer dan met elkaar koken.

Neem contact op via de pagina ‘offerte aanvragen’, dan gaan we samen op zoek naar de beste invulling.

Ontspannen

Dit zijn onze vergaderruimtes

Gelegen aan de Maas, omringd door een bijzonder natuurgebied en op een steenworp afstand van het stadscentrum. Het is niet voor niets dat de locatie van De Rozenhof bekendstaat als ‘één van de best bewaarde geheimen van Rotterdam’. Geïnspireerd door deze prachtige omgeving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp op De Rozenhof. In en rond ons pand zijn wij altijd op zoek naar toepassingen en oplossingen die de wereld weer een beetje groener maken.