De Rozenhof is een sfeervolle vergaderlocatie voor zakelijke meetings, brainstormsessies en trainingen.

De Rozenhof is een sfeervolle vergaderlocatie voor zakelijke meetings, brainstormsessies en trainingen.

Onze vergaderruimtes

Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Rotterdam? Op De Rozenhof ervaar je de rust van het platteland, terwijl je uitkijkt over de Maas en de skyline van Rotterdam. Door de vele verschillende mogelijkheden is De Rozenhof ideaal voor vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, seminars, teambuilding-activiteiten en heisessies.

Op deze unieke locatie in Rotterdam is het mogelijk om in alle rust te vergaderen én geïnspireerd te raken. De Rozenhof beschikt over 7 sfeervolle vergaderruimtes namelijk, De Woonkamer, De Spreekzolder, De Droomzolder, De Hooizolder, De Inspiratiezolder, De Tuinkas en De Hooikap. Vraag via contact naar de Hooikap of de Buitenkeuken voor de mogelijkheden om buiten samen te komen. Bekijk hieronder onze vergaderruimtes.

Faciliteiten van De Rozenhof

Onze vergaderruimtes beschikken over alle benodigde faciliteiten.

– Wifi op de hele locatie
– Beamer en projectiescherm of beeldscherm
– Flip-over en stiften
– Alle ruimtes hebben daglicht
– De gehele dag koffie, thee, water, frisdranken, koekjes en fruit
– Airconditioning op de Spreekzolder
– Droomtafel: whiteboard-tafel op De Droomzolder
– Ruime tuin met buitenkeuken waar u op verzoek kunt lunchen, borrelen of dineren
– Aangrenzend natuurgebied voor een fijne wandeling

product-header-woonruimte

De Woonkamer

Vanaf €355,00 per dagdeel

Deze vergaderruimte bevindt zich op de begane grond en is geschikt voor maximaal 6 personen. De Woonkamer is bij uitstek geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, presentaties of trainingen voor kleine groepen.

De Spreekzolder

Vanaf €517,50 per dagdeel

De Spreekzolder is de grootste vergaderruimte van De Rozenhof. Een ideale plek om met een grote groep te vergaderen of presentatie- en trainingssessies te verzorgen. Ook kunnen wij de gang naast de vergaderruimte bij de vergaderzaal betrekken, waardoor er ruimte ontstaat voor max. 30 personen.

Vergaderruimte De Spreekzolder
Vergaderruimte De Droomzolder

De Droomzolder

Vanaf € 445,00 per dagdeel

Vanuit De Droomzolder heb je uitzicht over de dijk, de Maas en de skyline van Rotterdam. Aan de droomtafel is plaats voor 8 à 10 personen. Ook beschikt de ruimte over een gezellige zithoek (‘opkamer’). Een ideaal plekje om even te ontspannen en van het unieke uitzicht te genieten.

De Hooizolder

Vanaf € 355,50 per dagdeel

Deze vergaderruimte heeft een ronde tafel waar maximaal 6 personen kunnen aanschuiven voor een vergadering, meeting of zakelijke discussie. De intieme opzet van De Hooizolder zorgt meteen voor een vertrouwd en prettig gevoel.

Hooizolder_2022_5

De Inspiratiezolder

Vanaf € 355,50 per dagdeel

Op de Inspiratiezolder kunnen maximaal 6 personen aan de robuuste hoge tafel plaatsnemen voor een bijeenkomst. Haal de stoelen weg voor een actieve meeting of presentatieruimte. Het uitzicht piept hier naar binnen en met alle ramen open is dit in de zomer ook een fijne plek.

De Tuinkas

Vanaf € 270,00 per dagdeel

Deze bijzondere vergaderruimte bevindt zich midden in de prachtige tuin van De Rozenhof. Een ideale plek om in een ontspannen, groene omgeving te brainstormen of overleggen. Aan de lange tafel in de Tuinkas is plek voor 10 personen.

De_Tuinkas07-t
De Hooikap De Rozenhof

De Hooikap

Vanaf € 316,00 per dagdeel

Deze overdekte ruimte bevindt zich op het middenplein van De Rozenhof. Buiten en toch ook uit de zon. Een ideale plek voor een presentatie of brainstorm. Deze ronde ruimte is ook uitermate geschikt voor coach sessies. Vanuit de Hooikap loop je zó even de tuin in.

Dit zijn onze arrangementen

Vergaderen op De Rozenhof biedt vele mogelijkheden. Op deze pagina vindt je een indicatie van de verschillende arrangementen. Koffie, thee, water, fris, koekjes & fruit zijn standaard onderdeel van onze vergaderprijzen. Daarnaast staat er de gehele dag een gastvrouw of gastheer voor jullie klaar.